tiistaina, huhtikuuta 15, 2008

Kauden avaus

AVAJAISET
Talvea ei tänä vuonna juuri etelässä nähty, mutta muhjua ja huonoja kelejä riitti kuitenkin ihan riittämiin. Kissan piti päästä baanalle jo pääsiäis viikonloppuna, mutta jäiset pikataipaleet(soratiet) Yläneen suunnalla eivät antaneet siihen mahdollisuutta... =( Onneksi kuitenkin päivät lämpenivät ja aurinko sulatti tiet melko nopeasti heti pääsiäisen jälkeen. Ensimmäiset kuvatkin saatiin jo napattua:


Ensi kilometrit tultiin varovasti, onneksi, sillä mopo alkoi nikotella puoli kilometrii ennen Yläneen Teboilia ja sammui juuri löpöautomaatin kohdalle! Joku oli tankannut vähän liian säästeliäästi... Onneksi tällä kertaa Sampopankin kortti toimi ja Terraa valahti tankkiin se 18 litraa ja matka jatkui kohti sivistystä! =)


ULKOASU
Chorimitarrat ovat uudessa lookissa jo osittain vaihtuneet nykymuodin mukaisiin "kohotarroihin", jotka löytyvät nyt keulalta, tankin molemmilta puolin ja satulan takaa päältä. Sivukatteiden YAMAHA-tekstit vaihtavat vielä värinsä mustaan jossain vaiheessa.


TEKNIIKASTA
Hälytin on toiminut odotusten mukaisesti, eikä ole liian herkkä vinkumaan. Hälyttimessä on ominaisuus, joka siirtää sen ilmeisesti jonkin moiseen lepotilaan noin vuorokauden kuluttua. Toiminta on edelleen osittain testaamatta...

Ensimmäisten ajoreissujen jälkeen Antti totesi seuraavaa: "Mikäs etupoltin sinulla on, kun niin kirkkaalta vaikuttaa?" ja "Piti oikeen pitkään katsoa paloiko sulla takavalo ollenkaan." Etupolttimohan vaihtui jo viime talvena Philipsin BlueVision Xenon effectiin, mutta takavaloon ei koskettu. Kurkkasin nyt umpioon ja sieltä löytyikin lasistaan tummentunut Made in China polttimo...ja eikun vaihtoon!

Ebaystä löytyi mielenkiintoinen ledi vaihtoehto tavallisen hehkupolttimon tilalle:



Polttimo sopii suoraan alkuperäiseen polttimonkantaan. Tässä mallissa on useita kirkkaita ledejä sekä suoraan että sivuille. Poltin menee vaihtoon viimeistään tulevana viikonloppuna, joten katsotaan sitten onko siitä mihinkään. Hintaa yhdelle polttimolle tuli noin 7€... Linkki myyjän sivuille --> Linkki


TULOSSA
Perän korotus. Peräpäätä olisi tarkoitus saada hieman ylemmäs. Korotukseen myydään valmiita vaihtosettejä, joissa alkuperäiset "koiranluut" vaihdetaan eri pituisiksi.

Seossuhdemittarin väkertäminen loppuun. Ensimmäistä protoelektroniikka on jo demottu ja kaikki näyttää toimivan nätisti. Softastakin on jo ensimmäiset beetat nähty Janin toimesta...

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hommaapa suoraan E-hyväksytty led-takavalo:

http://stores.ebay.co.uk/team-frikandel-speciaal

Huomattavasti tyylikkäämpi vakioon verrattuna. 65€ tuli hintaa (18,90 postikuluilla). Myyjän suosima afterbuy.de ehdotti 21,90€, joka ainakin on väärä. Kohteen sivulla lukee suomeen 5,45€, johon en oikein usko. Harmi, jos sillä olisi sittenkin tullut.

Unknown kirjoitti...

Oletko jo cattiin tuunannu tuon meinaamasi perän korotuksen? Itse meinasin saman operaation toteuttaa ja ajattelin kysyä mielipidettäsi toimenpiteestä. Samalla meinasin tiputtaa hiukan keulaa ja pistää cliparit yläkolmion alapuolelle.

Timpu kirjoitti...

Eipä oo taas kerenny kirjotella kuulumisista tänne vähään aikaan... =(

Perä tuli tosiaan korotettua tossa heinäkuun alussa. Erittäin tyytyväinen olen ollut muutokseen. Polvikulma oikeni ja näyttää Catti hieman "tuoreemmalta"... =)